Gratis verzending voor alle bestellingen naar 🇳🇱 / 🇧🇪

Zijn we vertrouwelijk?

We zijn er van op de hoogte dat er malafide webshops in loop zijn die adverteren op Facebook en vervolgens niet leveren/direct vanuit AliExpress leveren. Dit is een slechte ontwikkeling voor de online handel, en zorgt voor verwarring bij klanten.

Met waakhonden zoals het ACM zijn we bezig hier een einde aan te maken, en zulke malafide partijen geen mogelijkheid meer te geven klanten in de maling te nemen.

Al onze producten hebben onze eigen design, en het is niet mogelijk deze buiten onze webshop (https://gift-of-giving.nl) te verkrijgen. Onze designs hebben namelijk een copyright, en andere partijen die onze producten claimen te verkopen maken hier dan ook inbreuk op.

We verzoeken u om deze partijen dan ook te rapporteren (info@gift-of-giving.nl) aan ons, zodat we ervoor kunnen zorgen dat ze geen kans maken klanten te misleiden.

Bij ons kunt u gerust zijn dat u het product binnenkrijgt, en indien gewenst binnen 14 dagen te retourneren, volgens de Nederlandse wet.

Momenteel hebben we te maken met grote drukte, dus het kan wel even duren voordat het pakketje aankomt (gemiddeld 10 werkdagen), dus wees vooral niet ongerust als het even duurt. We doen in ieder geval ons best alle pakketjes zo snel mogelijk te leveren.

Wij wensen al onze klanten prachtige feestdagen en vooral gezond 2021 toe.

— Team Gift of Giving

Gratis verzending
30 Dagen Garantie
Makkelijk Retour
24/7 Klantenservice